Bedrijfslunch

Neem contact op

Overheerlijk Syrisch eten

Bestel eenvoudig telefonisch

We bezorgen bij u thuis

Organiseert u een bijeenkomst voor uw medewerkers en wilt u hen een bijzondere en lekkere bedrijfslunch aanbieden? Of wilt u de catering laten verzorgen tijdens een ander bedrijfsevenement? Kies voor de heerlijke Syrische gerechten van Alamori Catering! Op een warm buffet worden diverse versbereide gerechten geserveerd, van complete maaltijden tot kleine snacks. Alle gerechten worden bereid in eigen keuken en met de meest verse, biologische ingrediënten. Zo kunt u uw medewerkers gerechten van hoge kwaliteit voorschotelen. Deze worden ook nog eens op locatie bezorgd, in de omgeving van Haarlem en Amsterdam.

Benieuwd naar ons eten?

Bekijk het menu!

Welke Syrische gerechten wilt u serveren tijdens een gezellige bedrijfslunch?

Wanneer uw medewerkers hard werken, wilt u ze natuurlijk af en toe bedanken voor hun inzet. Dit kan uitstekend met een bedrijfslunch met de lekkerste Syrische gerechten. U kunt kiezen uit snacks of complete warme maaltijden met bijvoorbeeld vis, vlees of gevogelte. Hierbij worden verse salades, groenten en rijstgerechten geserveerd. Door de grote variëteit aan gerechten is onze catering ook uitermate geschikt voor tijdens uw bedrijfsevenement. Ook prettig is dat de gerechten voor iedereen geschikt zijn, doordat ze altijd halal bereid worden van biologische ingrediënten. Door het ruime aanbod kunnen wij ook rekening houden met eventuele allergieën of andere dieetwensen. Er zit voor iedereen iets lekkers bij.

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Wilt u ook een bedrijfslunch of bedrijfsevenement organiseren met bijzondere Syrische gerechten of een uitgebreid cateringbuffet? Bij Alamori Catering is er van alles mogelijk. Kies voor bijzondere maaltijden en snacks. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw bedrijfslunch of de catering van uw bedrijfsevenement? We vertellen u er graag alles over. U bereikt ons door te bellen naar 06 85562310.