Catering thuis

Neem contact op

Overheerlijk Syrisch eten

Bestel eenvoudig telefonisch

We bezorgen bij u thuis

Als u een feestje organiseert, wilt u uw feestgasten natuurlijk verwennen met lekkere gerechten van een goed verzorgde catering, die in de omgeving van Haarlem en Amsterdam ook nog eens netjes bij u thuis wordt afgeleverd. U kunt dan natuurlijk gaan voor een cateringservice met standaard gerechten zoals beenham, pasta of kip. Of wilt u eens bijzondere gerechten serveren? Maak thuis indruk op uw gasten met de heerlijke Syrische gerechten van Alamori Catering. Ze zullen er nog lang over napraten. Ook heeft u de keuze uit veel verschillende gerechten. We vertellen u er graag alles over.

Benieuwd naar ons eten?

Bekijk het menu!

Kies uit de lekkerste gerechten voor de catering bij u thuis

De bijzondere gerechten die u door ons kunt laten serveren, worden bij ons thuis vers bereid van lokale, biologische ingrediënten, waardoor wij u een bijzondere catering kunnen aanbieden. U kunt kiezen uit heel veel verschillende vleesgerechten, tien soorten soep en wel 30 verschillende nagerechten. Welke gerechten serveren wij zoal? Een kleine greep uit de mogelijkheden:

  • Wij serveren een cateringbuffet met verschillende complete menu’s bij u thuis, waarbij u kunt kiezen uit een tweegangenmenu met een voor- en hoofdgerecht of hoofdgerecht en nagerecht. Ook een driegangenmenu is mogelijk.
  • Ook serveren wij de gerechten los. Kies uit bijvoorbeeld Bamya, een stoofschotel van okra en lamsvlees in tomatensaus. Of ga voor een heerlijk visgerecht zoals Sayadieh samak: witvisfilets met gekarameliseerde ui en kruiden, geserveerd met rijst.
  • Of kies uit snacks of salades, zoals de Shish barak, Syrische ravioli’s met lamsgehakt en yoghurtsaus. Een heerlijke salade is fattoush, met tomaten, komkommer, peterselie, munt en dragon, geserveerd met flatbreads.
  • Als dessert kunt u gaan voor onze heerlijke gebakjes, zoals de bekende baklava, maar ook bijvoorbeeld kadaifa, met walnoten, pistachenoten, suiker en slagroom.

Kiest u ook voor een bijzondere catering bij u thuis?

Wij mochten in het verleden al voor veel feesten en partijen de catering verzorgen. Veel mensen hebben al genoten van de heerlijke Syrische keuken en vaak was dit voor hen boven verwachting. Heeft u al een keuze gemaakt uit onze menu’s? Wij helpen u graag met kiezen. Neem contact met ons op via 06 85562310.