Bedrijfslunch in Haarlem

Neem contact op

Overheerlijk Syrisch eten

Bestel eenvoudig telefonisch

We bezorgen bij u thuis

Organiseert u een bijeenkomst voor uw medewerkers en wilt u hen een bijzondere en lekkere bedrijfslunch aanbieden in Haarlem? Of wilt u zakelijke catering laten verzorgen tijdens een ander bedrijfsevenement? Kies dan voor de heerlijke Syrische gerechten van Alamori Catering! Tijdens een warm buffet worden diverse versbereide gerechten geserveerd; van complete maaltijden tot kleine snacks. Alle gerechten worden bereid in eigen keuken en met de meest verse, biologische ingrediënten. Zo kunt u uw medewerkers gerechten van hoge kwaliteit voorschotelen. Deze bedrijfslunch wordt ook nog eens op locatie bezorgd, in de omgeving van Haarlem en Amsterdam en alles daartussen.

Benieuwd naar ons eten?

Bekijk het menu!

Welke Syrische gerechten wilt u serveren tijdens een gezellige bedrijfslunch?

Wanneer uw medewerkers hard werken, wilt u ze natuurlijk af en toe bedanken voor hun inzet. Dit kan uitstekend met een bedrijfslunch in omgeving Amsterdam met de lekkerste Syrische gerechten. U kunt kiezen uit snacks of complete warme maaltijden met bijvoorbeeld vis, vlees of gevogelte. Hierbij worden verse salades, groenten en rijstgerechten geserveerd. Door de grote variëteit aan gerechten is onze zakelijke catering ook uitermate geschikt voor tijdens uw bedrijfsevenement. Ook prettig is dat de gerechten voor iedereen geschikt zijn, doordat ze altijd halal bereid worden van biologische ingrediënten. Door het ruime aanbod kunnen wij ook rekening houden met eventuele allergieën of andere dieetwensen. Onze zakelijke catering biedt voor iedereen iets lekkers.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Wilt u ook een bedrijfslunch of bedrijfsevenement organiseren in omgeving Amsterdam met bijzondere Syrische gerechten of een uitgebreid cateringbuffet? Bij Alamori Catering is er van alles mogelijk. Kies voor bijzondere maaltijden en snacks en laat u verassen door heerlijke smaakcombinaties uit de Syrische keuken. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw bedrijfslunch of de zakelijke catering van uw bedrijfsevenement rondom Amsterdam of Haarlem? We vertellen u er graag alles over en geven u persoonlijk advies wanneer u dat wenst. Zo weet u zeker dat uw zakelijke lunch een succes wordt. U bereikt onze catering voor uw bedrijfslunch in Amsterdam door te bellen naar 06 85562310. Dan staan wij u graag te woord om de mogelijkheden te bespreken.