Goed verzorgde catering op uw verjaardag in Haarlem

Neem contact op

Overheerlijk Syrisch eten

Bestel eenvoudig telefonisch

We bezorgen bij u thuis

Zoekt u een goed verzorgde catering met lekkere gerechten, omdat u bijvoorbeeld uw verjaardag op een bijzondere manier wilt vieren in Haarlem? Daar horen natuurlijk bijzondere hapjes en lekker eten bij. Heeft u wel eens gedacht aan de Syrische keuken? Waarschijnlijk niet en dat is zonde, want de Syrische keuken kent vele verrassende gerechten. Wat dacht u van de Syrische variant van de bekende baklava, of minder bekende pareltjes als de kebab-badenjan, een ovenschotel van kebab met groentes zoals aubergine, tomaat en ui.

Benieuwd naar ons eten?

Bekijk het menu!

Een uitstekende catering voor een onvergetelijke verjaardag

Wilt u uw verjaardagsfeest een bijzonder tintje geven? Dat kan uitstekend met onze heerlijke gerechten. U kunt hierbij kiezen uit losse gerechten of bijvoorbeeld kleine hapjes, maar ook uit complete maaltijden. Bij deze laatste variant kiest u uit een twee- of driegangenmenu. Bij het tweegangenmenu heeft u vervolgens de keuze uit een voor- en hoofdgerecht, of een hoofd- en nagerecht. Daarbinnen heeft u de keuze uit veel verschillende vlees- en visgerechten om uw verjaardag goed voor te bereiden met de beste catering. Wij bezorgen vervolgens in de hele regio rondom Haarlem en Amsterdam.

Wij serveren op locatie

Wilt u uw verjaardag in Haarlem ook een speciaal tintje geven met Syrische catering? Kies uit onze vele heerlijke gerechten. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen? Wij helpen u graag. Bel voor advies naar 06 85562310.