Uw lunch verzorgd door onze catering in Amsterdam

Neem contact op

Overheerlijk Syrisch eten

Bestel eenvoudig telefonisch

We bezorgen bij u thuis

Laat uzelf en uw gasten eens verassen door een lunch te bestellen bij Alamori Catering nabij Amsterdam. Wij creëren met onze gerechten een sfeer waarmee de cultuur van Syrië dichtbij komt. Wij gaan aan de slag met verse ingrediënten en verzorgen zo voor u een warm buffet met de lekkerste Syrische gerechten.

Benieuwd naar ons eten?

Bekijk het menu!

Bestel een verrassende lunch via onze catering

Geeft u een bedrijfsborrel, een verjaardagsfeest of ander feest? Laat dan de lunch verzorgen door Alamori Catering en verras de aanwezigen met overheerlijke hapjes. Denk hierbij aan veel verschillende kleine snacks of een complete warme maaltijd met bijvoorbeeld vis, vlees of gevogelte als hoofdingrediënt. Dit maken wij compleet met een smakelijke salades, groenten en rijstgerechten. Onze Syrische hapjes zijn altijd vers, zelf bereid, puur, rijk en (zo veel mogelijk) biologisch. Ook diverse soorten patisserie en nagerechten vindt u in het ruime aanbod. Wanneer u een lunch wilt samenstellen vanuit ons uitgebreide menu, denken wij graag met u mee. Laat uw persoonlijke wensen weten en wij zorgen ervoor dat uw feest uniek wordt.

Ontdek de cultuur van Syrië

Wilt u ook een bedrijfslunch of verjaardagsdiner organiseren en daarbij bijzondere Syrische gerechten serveren of een uitgebreid cateringbuffet aanbieden? Bij ons is er van alles mogelijk. Wij bezorgen op iedere dag binnen het afzetgebied tussen Haarlem en Amsterdam, dus bijvoorbeeld ook bij u in Bloemendaal! Kies voor smaakvolle maaltijden en bijzondere snacks. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? We vertellen u er graag alles over. U bereikt ons door te bellen naar 06 85562310.