Welkom bij Alamori 

Ayman Al Alamori en Wafaa Al Hayek zijn, samen met hun drie jonge zoons, in de zomer van 2014 gevlucht vanuit Syrië en na een zware en gevaarlijke oversteek terecht gekomen in het veilige Europa, uiteindelijk in Nederland. Na een verblijf van bijna een jaar in een aantal AZC’s hebben zij in 2015 een verblijfstatus gekregen en een flat in Haarlem. Onmiddellijk na het verkrijgen van de status zijn de kinderen naar school gegaan en zijn de ouders met intensieve taallessen gestart.

In het voorjaar van 2016 was de tijd rijp voor een nieuwe professionele start in hun woonplaats Haarlem. Fantastisch om op deze manier nog meer deelgenoot te kunnen zijn van het leven in Nederland. 

De schoonheid van Syrië

De heimwee naar hun thuisland en de liefde voor de Syrische keuken maken dat er dagelijks zalige Syrische gerechten worden gemaakt in de keuken van de Alamori’s. Gerechten die hier relatief onbekend zijn, maar bij de ‘locals’ erg in de smaal vallen omdat ze puur zijn, zonder toevoegingen en met biologische ingrediënten worden gemaakt.

Ayman en Wafaa koken met trots, liefde en weemoed en met respect voor pure voeding. Zij creëren met hun gerechten een sfeer die de schoonheid van Syrië benadrukt, de rijkdom aan ingrediënten die het land ooit te bieden had aan zijn inwoners, in betere tijden en hopelijk ook in de toekomst weer kan bieden.

Maak kennis met de Alamori keuken!
Bestel de lekkerste gerechten via onze catering

Alamori catering kan je (bedrijfs)feestjes aankleden door een borrelhapjes of volleidige gerechten te verzorgen. Denk hierbij aan kleine snacks tot een complete warme maaltijd met bijvoorbeeld vis, vlees of gevogelte als hoofdingrediënt, verzegeld van salades, groenten en rijstgerechten. Ook volledig vegetarisch is mogelijk. Tevens serveren wij diverse soorten patisserie en nagerechten. Zij bezorgen iedere dag binnen het afzetgebied Haarlem en Amsterdam. De Alamori’s denken graag mee met je persoonlijke wensen en geven zo ieder feestje de unieke aandacht die het verdient. De stijl van Alamori catering laat zich omschrijven als puur, rijk en (zo veel mogelijk) biologisch.