Warm buffet bezorgen in Haarlem

Neem contact op

Overheerlijk Syrisch eten

Bestel eenvoudig telefonisch

We bezorgen bij u thuis

Als u een feestje geeft in Haarlem, wilt u natuurlijk een lekker warm buffet laten bezorgen om uw gasten te verwennen. U kunt dan kiezen voor een standaard Hollands buffet met gehaktballetjes, beenham en meloen met ham, maar waarom zou u het niet eens anders aanpakken? Kies eens voor bijzondere Syrische gerechten, zoals Syrisch stoofvlees, of heerlijke gerechten met kip of vis. Ook voor vegetariërs zijn er voldoende opties. Al onze gerechten worden halal bereid en gemaakt met biologische ingrediënten. Dit doen we in onze eigen keuken, gewoon bij ons thuis. Op deze manier kunnen wij rekening houden met veel verschillende allergieën en andere dieetwensen.

Benieuwd naar ons eten?

Bekijk het menu!

Stel uw eigen warm buffet samen en laat het eenvoudig bezorgen

Met Alamori Catering in Haarlem kunt u zelf uw warme buffet samenstellen, waarna u het eten eenvoudig bij u thuis, op het werk of op de feestlocatie laat bezorgen. Wij bezorgen in de regio rondom Haarlem en Amsterdam. Bij het samenstellen van het warm buffet kiest u uit heerlijke hapjes en voor- en hoofdgerechten uit de Syrische keuken. Daarna verrast u uw gasten met typisch Syrische zoetigheden, waar het Midden-Oosten natuurlijk bekend om staat. Of maak het makkelijk voor uzelf en kies voor de complete menu’s!

Maak gebruik van onze flexibele service

Al onze gerechten worden door onszelf bereid in onze thuiskeuken. Dat heeft voor u als voordeel dat we een flexibele service kunnen bieden. Geef al uw wensen op het gebied van diëten en allergieën aan ons door, dan houden wij hier zoveel mogelijk rekening mee tijdens het bereiden van de gerechten. Vervolgens bezorgen wij het warm buffet waar u maar wilt. Wilt u graag meer weten? Neem dan contact met ons op via 06 85562310.